Хороскоп на здравето, любовта и парите през 2014. Зодия Овен

23.12.2013 18:58

Всички тръгваме с големи очаквания към новата година. За съжаление, обаче и през нея ще властват твърде ярко сили, които желаят запазване на статуквото. Малките промени ще бъдат постигани с големи усилия и лични жертви. Радост, обаче, ще има за онези, които през последните няколко години на кризата не се паникьосаха, не се уплашиха, а целенасочено следваха своя път. Тези вътрешно устойчиви личности през новата година ще получат заслужените плодове от своя труд!
Овен – свежи пари, ново семейство

oven
Любов
Известният със своите похождения Овен, тази година ще бъде доста „по-обран“, по-принципен, ще обръща повече внимание на семейството. Или поне по-често ще се сеща за своята брачна половинка. Необвързаните може да бъдат обзети от неустоим импулс да създадат свое семейство. През 2014-та мъжете Овни ще бъдат привличани от жените „майчински тип“, от своя страна пък „овенките“ ще търсят мъж, който достойно може да застане до тях като съпруг и баща на децата им. Нежните представителки на този огнен знак ще имат възможност да заченат и родят дете. Звездите съветват: Човек, който през 2014-та търси любов от този зодиакален знак, трябва да бъде готов и с венчалната халка!
Бизнес/Работа
Периодът ще е удачен за развиване на фамилен бизнес, а дори и в съдружие с близки приятели. Добри пари може да направите от търговия с произведения на изкуството, антикварни стоки и др. При наличие на свежи пари може да инвестирате в ресторант, хотел, винарска изба – това също може да са много печеливши избори за вас през 2014-та. Бъдете отворен към развиването на нови пазарни ниши, особено онези, свързани с изхранване и обличане на населението. Звездите съветват: Когато сключвате съдружие, обърнете внимание на качеството на хората и тяхната лоялност, наличната им банкова сметка не е от решаващо значение!
Здраве
Вашата страст към риска често е причина за множество травми, особено на главата. И тази година няма да е много по-различно. Препоръчително е обаче да избягвате злоупотребата с алкохол, възможно е пристрастяване. Пикантните напитки и твърдият алкохол може да раздразнят стомаха ви. Внимавайте какво слагате на масата си и всичко ще бъде наред. За някои от представителите на тази зодия ще има и доста тежки моменти, свързани с депресивни състояния. Това, принципно не е характерно за вашия темперамент и може да създаде доста смут в душата ви. Много важно е в тежките моменти да намерите поне 1-2 души, които са готови да ви изслушат и подкрепят.
Звездите съветват: Бъдете умерени през тази година, каквото и да ви струва!

Адамо, професионални хороскопи, само за читателите на Плевен за Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: