Деца разказаха своята „Коледна приказка“ в Левски

22.12.2013 16:17

22.12.levski

Конкурс за изработване на картичка на тема „Коледна приказка“ беше организиран от Центъра за обществена подкрепа в Левски, с участието на деца от града, както и от Ямбол и Троян. Участниците, с помощта на разнообразие от материали, имаха възможност да пресъздадат какво за тях е Коледа, улавяйки символа на доброто, който носи празника. На 16 декември жури в състав Любка Христова, Валентина Маринова и Албения Иванова оцени разнообразието от творчески продукти. Всяка картичка притежаваше своята уникалност и носеше личния почерк на своя създател, неговото вдъхновение и емоции, с които успя да зарази докосналите се до нея. Общият брой оценени картички беше 229.

22.12.levski1
На 18 декември на официално празненство бяха наградени както победителите, така и всички останали участници в конкурса. Наградите бяха осигурени от ЦОП – Левски, с подкрепата на неговото ръководство в лицето на „Соник Старт“ ООД, съобразени със съответната възрастова категория и придружени със специално изработени за събитието грамоти.
Чрез организацията на подобни мероприятия, ЦОП – Левски заявява категоричното си желание за работа с общността чрез реализиране на редица инициативи с различен обхват.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: