„Илинден” ЕООД взе приза „Бизнесмен на годината”

14.12.2013 9:32

За 13-ти пореден път вчера, в петък 13-ти, се състоя едно от знаковите за плевенския бизнес събитие – „Бизнесмен на годината”. И този път за неговата перфектна организация се погрижи Браншовата бизнес-камара в Плевен с председател Илка Илиева. Балът на плевенския бизнес се реализира със съдействието на съорганизатора – Община Плевен, а медиен партньор на събитието бе фирма „Рули” ООД. Своето домакинство за пореден път любезно предостави представителството на Мото-Пфое в града.

biznes1
Над 200 фирми от Общината бяха анкетирани, от които Комисия по подбор, с председател заместник-кметът на Община Плевен Алексей Зелов, селектира 16.

biznes2
Голямата награда „Бизнесмен на годината” спечели фирма „Илинден” ЕООД. Тя бе връчена от кмета на Община Плевен проф. Димитър Стойков на управителя на фирмата инж. Ваньо Петров.

biznes3

За инвеститор на годината бе определена фирма „Сартен”.
Благодетел на годината е управителят на фирма „Импорт- Експорт 2000”  – Величко Великов. Той бе и най-щедрият дарител на вечерта в кампанията за набиране на средства за фонда за подпомагане на надарени деца. Тази година на Бала бяха събрани още близо 20 хиляди лева.

Очаквайте по-късно повече подбробности и видео от събитието!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: