„Софийски цирк на сцена“ играе в Плевен в помощ на деца с увреждания!

02.12.2013 20:49

2.12.cirk

„Софийски цирк на сцена” ще гостува на 19 декември в драматично-куклен театър „Иван Радоев”, научи „Плевен за Плевен”. Гастролът е част от кампанията „Подари Коледа”, организирана от платформа „Евромайки”, която ще бъде реализирана в няколко български градове. Тя ще събира подаръци за децата с увреждания и за децата на родители-инвалиди, като акцията стартира на Андреевден.
Всеки с голямо сърце да подари нова детска играчка, дрешка или книжка, апелират от „Евромайки“. „Подари Коледа“ идва, за да събуди човещината и солидарността на българите. За да сбъдне мечтите на онези, за които иначе този светъл празник би бил просто обикновена дата от календара. Евромайките ще се погрижат подаръците да достигнат до малчуганите със съдействието на Съюза на инвалидите в България, Национална мрежа на хората с увреждания и Федерация на работодателите на инвалиди.
Дарения ще се приемат по време на благотворителните инициативи, които „Евромайки“ организират. Билети за тях ще се раздават на специални каси не срещу пари, а срещу донесен подарък за дете с увреждания.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: