Знакови съветници от ПП ГЕРБ „предадоха” кмета Стойков!

29.11.2013 14:36

kmet1

Днес в зала „Гена Димитрова” се състоя публично обсъждане на проекта за бюджет на Община Плевен. То протече по познат сценарий, като за пореден път най-голям интерес към най-важния финансов документ за общината проявиха представителите на …общинската администрация, както и няколко граждани. До тук, както се казва, без изненади.

kmet2
Изненадващо, с оглед на обществения ангажимент и политическата подкрепа, бе яркото отсъствие в залата на половината от съветниците от ПП Герб, на всички техни колеги от БСП и малките групички, подкрепящи кмета. Като скандално може да се определи и отсъствието на председателя на Общинския съвет Дарин Ангелов и всички негови заместници, на председателя на бюджетната комисия в местния парламент – Мартин Митев, на който и да е представител на Областното или общинското ръководство на партия Герб в момента в Плевен.

kmet3
Ако бюджетът на една Община е форма на правене на определена политика, то тогава, къде са политиците от партията на Бойко Борисов в Плевен, и как безпристранстият наблюдател да определи тяхното поведение в случая, освен като безхаберие, а в политически план – просто като „предателство” към професора, който, както често обича да казва, жертва кариера, за да изпълни ангажимента, поет към партията….

на снимката: тримата съветници, избрани с листата на ПП Герб, дошли да участват в публичното обсъждане на проекто-бюджета

#тагове:

НАЙ-НОВИ: