Спартак завърши с реми последния си мач за есенния полусезон

24.11.2013 16:40

spartak1

В последния мач от есенния дял на футболното първенство на В-група, отборите на Спартак Плевен и Етър – Велико Търново завършиха при равен резултат – 1:1.

spartak2

И двата гола паднаха в началото на второто полувреме, като авторите и двете попадения бяха футболисти на плевенския отбор. В 49-тата минута, след разминаване с вратаря, защитникът Милен Тодоров си отбеляза куриозен автогол. Пет минути по-късно, след бърза атака от ляво и центриране, голмайсторът на спартаковци Любомир Тодоров матира вратаря на Етър в 55-тата минута с остър диагонален удар.

spartak3
Иначе мачът бе сравнително равностоен, като отборът на Спартак имаше възможност на два пъти, след статични положения, да стигне до гола през първото полувреме. То протече с много нарушения и 3 жълти картона за гостите, срещу един за домакините.

spartak6

Нещата не се промениха и през вторите 45 минути, за което заслуга имаше и главният съдия, накъсал играта с фалове, както и единият от двамата му помощници, свирил две много спорни засади на плевенчани.

spartak5
Радващото на стадион Плевен бе присъствието на над 1000 фенове на спартаковци, които изпратиха с аплодисменти след края на мача своите любимци.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: