Ексшефът на Здравната каса е новият изпълнителен директор на СБАЛАГ “Света Марина”

21.11.2013 15:11

Бившият шеф на Здравната каса в Плевен – Мартин Митев е новият изпълнителен директор на Специализирана болница за активно лечение по акушерство и гинекология (СБАЛАГ) “Света Марина” – Плевен. Новината потвърди за Плевен за Плевен г-н Мартин Митев.

mitev
След като изгуби конкурса за шеф на Здравната каса в Плевен, а с това и поста, ръководен от него няколко години, общинският съветник от ПП Герб в Плевен успя да измести от председателското място на общинско ниво в ПП Герб колегата си от местния парламент и съпартиец – д-р Йордан Георгиев. Припомняме, че през периода 2002-2005-та година Митев бе заместник-директор на бившата Окръжна болница в Плевен.
Знаем, че нашите читатели са любопитни около подробностите, свързани с „тихите преврати” в редиците на ПП Герб на общинско и областно ниво, но засега поне, можем да успокоим феновете на партията на Бойко Борисов и Цветан Цветанов в Плевен, че партийните страсти на този етап са потушени. За да се случи това, тия дни, казват, лично се е погрижила ексшефката на Парламента Цецка Цачева. Когато народната ни представителка обяви приемния си ден за Плевен и плевенчани – ще я уважим и попитаме за всичко около ПП Герб в Плевен.

martin2
Снимки – архив Плевен за Плевен
Сн.1 Даниела Гонкова – нов общински секретар на ПП Герб и стар областен пиар на партията, Владислав Николов – областен шеф на ПП Герб и депутат, Мартин Митев – общински председател на ПП Герб в Плевен
Сн. 2 Колегиален разговор между бившия общински съветник от БСП и сегашен областен управител – Илиян Йончев и шефа на Комисията по финанси в Общинския съвет – Мартин Митев

#тагове:

НАЙ-НОВИ: