Заведение изгоря в Койнаре, пламъци унищожиха бали сено в Гиген

18.11.2013 13:13

18.11.pojari

На 16 ноември в 18.15 часа е получен сигнал за възникнал пожар в бившия стопански двор в Гиген. До пристигането на огнеборците от РСПБЗН – Гулянци са изгорели около 50 ролон бали със сено, складирани на поляна до монолитна селскостопанска постройка. Причините за пожара са в процес на установяване. Пожарът е потушен от служители на РСПБЗН – Гулянци. Уведомен е районен прокурор при РП-Никопол. Образувано е досъдебно производство.
На 17 ноември в 23:25 часа е възникнал пожар в лек автомобил «Ауди 80», паркиран на улица в Кнежа. Унищожен е двигателя и част от купето на автомобила. Пламъците са погасени от служители на РСПБЗН – Кнежа.
На 18 ноември в 2:44 часа е възникнал пожар в дървен навес към заведение в Койнаре. Изгорели са 100 квадратни метра от покривната конструкция, бяла, черна и компютърна техника, оборудване – маси и пейки, и са опушени стените на 70 квадратни метра от помещение. Причините за пожара са в процес на установяване. Пожарът е потушен от служители на РСПБЗН – Червен бряг.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: