Слаб мач и поредна загуба за волейболистките ни

09.11.2013 8:27

9.11.volley

Слабото представяне на волейболния Спартак 1996 продължи и в четвъртия кръг от първенството на Националната волейболна лига за жени, информира plevensport.eu. Вчера възпитаничките на Виолета Антонова загубиха за четвърти пореден път с 0:3, като този път поражението дойде от новия член в шампионата тима на ЕПУ (Перник). В отделните части плевенчанки отстъпиха с 16:25, 15:25 и 22:25 точки. Преди срещата двата отбора бяха без победа, като предварителните очаквания бяха за оспорван мач. Това, обаче, не се случи и перничанки наложиха пълно надмощие особено в първите два гейма, като ги спечелиха с убедителен резултат. Проблемите за Спартак дойдоха най-вече в защита, като това позволи на гостенките да трупат лесни точки от начален удар.
Единствено в третия гейм се създаде някаква интрига, като частта вървеше равностойно, но грешки в края попречиха на домакините да вземат поне един гейм. Така след този кръг Спартак 1996 се закотви на дъното без спечелена точка и дори без успешно завършен гейм в своя актив.
В следващия пети кръг плевенските волейболистки ще пътуват до Пловдив за среща с един от най-силните отбори в първенството – „Марица”. Мачът ще се играе на 16 ноември (събота) от 17 часа в зала „Олимпиада“ в Града под тепетата.

Текст и снимка: plevensport.eu

#тагове:

НАЙ-НОВИ: