Ексшефът на Здравната каса смени д-р Йордан Георгиев като общински лидер на ПП ГЕРБ…

05.11.2013 15:45

Отчетно-изборно събрание на общинската структура на ГЕРБ в Плевен се проведе на 4 ноември в зала „Катя Попова” . Събранието се ръководеше от Владислав Николов, народен представител и областен координатор на ГЕРБ. В залата присъстваха общински съветници от ГЕРБ, членовете на общинското ръководство и на плевенската общинска организация, това информират от Пресцентъра на партията в Плевен.

bal2
Пред събралите се членове на организацията д-р Йордан Георгиев, председател на общинското ръководство, направи анализ на работата на общинската структура през последната една година. Мартин Митев, председател на общинския предизборен щаб, представи резултатите от предсрочните парламентарни избори и анализира политическата ситуация. Кметът на Община Плевен проф. д-р Димитър Стойков отчете двегодишното си управление.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Пристъпи се към номинации за председател на общинското ръководство, общински организационен секретар и членове на общинското ръководство. За председател имаше само една номинация – на Мартин Митев, общински съветник и председател на предизборния общински щаб. За общински организационен секретар постъпи също само една номинация – на Даниела Гонкова, общински съветник и областен пиар на партията. За членове бяха издигнати 11 номинации – на проф. д-р Димитър Стойков, Спас Каменов, Генади Динков, Йордан Грижов, Соня Йорданова, д-р Атанас Гарев, Емил Инджиян, Валентина Вълчанова, Владислав Монов, Надя Борисова, Николинка Николова. Предстои изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ да утвърди новото общинско ръководство на свое заседание.

Снимки – архив Плевен за Плевен. Едната от тях  е от поредната благотворителна акция на плевенска фондация, с която д-р Георгиев изпълнява благотворителна мисия,а  другата от партийна предизборна среща на Герб в Плевен. Коментар по темата – очаквайте скоро!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: