И „Национален Идеал за Единство“ се обяви за незабавно разпускане на парламента

27.10.2013 11:56

Конгресът на партия „,Национален Идеал за Единство“ избра за председател Борис Ячев, бивш депутат от Петрич в 40-то Народно събрание. До момента Борис Ячев бе зам.-председател на партията.

nie1
Трима заместници на новия лидер на партията влизат в председателския съвет. Те са Георги Тренчев, общински съветник и бивш зам.- кмет на Разлог, Слави Георгиев – общински съветник на партия НИЕ в Пловдив и Димитър Димитров от Ямбол.
Бившият кмет на Пловдив Славчо Атанасов е избран в политическото ръководство на партия НИЕ, а експредседателят на Общинския съвет в града, Илко Илиев, стана организационен секретар, съобщиха от партийния пресцентър.
Конгресът избра и 43-а членове на Националния политически съвет. Между тях е областният председател на НИЕ за Плевен Николай Маринов, който ще участва също в работата на Изпълнителния комитет на партията.
Делегатите обсъдиха развитието на политическото сътрудничество на партията с НФСБ и останалите патриотични формации в страната.
„Национален Идеал за Единство“ се обявява за незабавно разпускане на това Народно събрание и насрочване на нови парламентарни избори.

на снимката – Борис Ячев, първи от ляво на дясно

#тагове:

НАЙ-НОВИ: