Утвърдиха депутата Владо Николов за областен координатор на ПП ГЕРБ

22.10.2013 13:01

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов връчи партийните карти на над 190 новоприети членове на партията в Плевен по време на срещата му с областното ръководство на ГЕРБ – Плевен и общинските структури на партията от областта. На мероприятието присъстваха народните представители Цецка Цачева, Пламен Тачев и Владислав Николов. Това информира официалният сайт на ПП ГЕРБ.

cvetanov
Тази вечер е доказателство на това, че заедно сме по-силни. Ние трябва да сме единни и заедно, за да има диалог. С тези думи Цветан Цветанов приветства новоприетите членове. Той направи анализ на политическата ситуация в страната като подчерта, че днес народните представители и кметовете на населени места са подложени на атаки от страна на сегашното управление на тройната коалиция – БСП, ДПС и Атака. Зам.-председателят на ГЕРБ бе категоричен, че това е целта и стратегията на това управление. „Кметовете на ГЕРБ вече имат проблеми с финансирането от европейските фондове. Притиснати са много силно, като целта на управляващите е да се откажат сами. Много тежка е и атаката срещу президента Росен Плевнелиев. Уволненията в държавната администрация са тотални. Затова е изключително важно сега народните представите и кметовете от ГЕРБ да бъдат подкрепяни от структурите на партията по места”, каза Цветанов.

GERB
Цветан Цветанов прочете решение на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ, с което за Областен координатор на ГЕРБ – Плевен се утвърждава Владислав Николов.
Снимки – сайт на ПП ГЕРБ и архив Плевен за Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: