Плевен с приз за най-добро партньорство с общините

16.10.2013 12:14

Министърът на околната среда и водите Искра Михайлова и ръководителят на Управляващия орган на Оперативна програма „Околна среда 2007-2013 г.” Малина Крумова връчиха призовете на отличените общини в Националната кампания „Зелена България“. Награждаването се състоя в рамките на Деветата годишна среща на местните власти в комплекс Албена.

kmet1
Общините Плевен и Долна Митрополия бяха наградени за „Най-добро партньорство мeжду общините” за успешно подготвения съвместен проект за Интегриран воден цикъл. Призът получи кмета на Община Плевен проф. д-р Димитър Стойков.
Общините сa основния партньор в реализацията на това, което е основна задача на министерството. По всички въпроси търсим контакт с местните власти, защото е важно за нас да чуваме вашето мнение и становище. Изключително полезно е да работим заедно, в противен случай ние не можем да изпълним своите задачи”, каза министър Михайлова по време на церемонията .

kmet2
„Тук сме, за да отличим онези от вас, които са активни в управлението на проектите и постигат успехи въпреки трудностите при управлението и подготовката на тези проекти. Затова искаме да отдадем дължимото за тези усилия“, отбеляза в обръщението си към гостите Малина Крумова.
По време на церемонията бяха наградени общо осем общини в пет категории.
Тази година Националната кампания „Зелена България” ще продължи в още една категория – за най-зелен град.

Текст и снимки – Пресцентър на Община Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: