И Филхармонията ще участва в кампанията “Артисти за артисти”

09.10.2013 8:25

filharmonia

Още три културни института са изпратили заявки да се включат в дарителската кампания “Артисти за артисти” в помощ на Драматичен театър – Пловдив, информират от пресцентъра на Министерството на културата. Сред тях е и Плевенската филхармония, която ще се присъедини към благородната инициатива с концерта “Танцът в музиката”. Той ще бъде представен на 14 ноември от 19 часа на сцената на зала “Катя Попова”. Ще припомним, че Филхармонията е вторият плевенски културен институт, който се включва в кампанията.

ivanradoev

Първи това направи драматично-куклен театър “Иван Радоев”, като театралите ни ще представят благотворително постановката “Последният полов атлет”. Представлението е на 22 октомври от 19 ч. на сцената на ДКТ.
От Министерството посочват, че общият брой на културните институти, участващи в дарителската кампания “Артисти за артисти”, вече е 15.

Artisti za artisti

Кампанията “Артисти за артисти” ще продължи до края на ноември 2013 г. Тя е в помощ на Пловдивския драматичен театър съвместно със Съюза на артистите в България.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: