КБИ „Петромакс” – Плевен – клубен шампион в Добрич

08.10.2013 13:50

petromax

На 5 октомври спортна зала „Добротица” в Добрич бе домакин на Национална купа по карате – „Мемориал Ивелин Керанов” за старша възраст, девойки и младежи. Купата е част от редовния годишен спортно-състезателен календар на Българската национална федерация по карате /БНФК/, като домакин на събитието бе Карате клуб „Самурай”. Състезанието откри кметът на Община Добрич – Детелина Николова, а кратки приветствия към състезатели и гости отправиха вицепрезидентът на БНФК – сенсей Русалин Русалинов и областният управител Недко Марчев. На Купата сили мериха близо 100 състезатели от клубове от страната, между които и каратеките на КБИ „Петромакс” – Плевен.
Плевенските лъвчета извоюваха 4 златни, 3 сребърни и 7 бронзови титли, които класираха клуба на първо място в крайното комплексно класиране по медали от състезанието. Отлично представяне в дисциплина „кумите”, индивидуално, направиха: Християн Цветков – шампион в категория до 52 кг.; Петър Йотов – бронзов медалист в категория до 70 кг.; Габриела Горанова – шампион в категория над 54 кг. при девойките.
Представителите на КБИ „Петромакс” – семпай Ангел Ленков, Станимир Недялков, Пламен Колев и Тихомир Ядков в момента са в Правец, за да участват в Републиканското полицейско първенство по карате и лична защита, информират от клуба. Следващото участие на КБИ „Петромакс” и каратеките му до 14 годишна възраст е в Купа „Пирин” в Разлог на 19 и 20 този месец.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: