Още 50 деца на Плевен в обновения корпус на ОДЗ „Снежанка”

30.09.2013 12:47

odz1

Обновеният корпус на ОДЗ „Снежанка” в Плевен бе официално открит днес от кметът на Плевен проф. Димитър Стойков. Събитието събра в учебното заведение куп представителни лица – депутатът от ПП Герб Цецка Цачева, заместник-областният управител Мирослав Михайлов, тримата заместник-кметове на Общината, общински съветници и почти целият отдел „Култура и образование”.

odz2
Ремонтът на корпус „Д” в детската градина бе извършен по проект „Днес инвестираме в бъдещето на децата”. След разширението, градината вече има осем групи с 218 деца. Увеличен е и преподавателският състав, като във всяка група има назначен по един нов учител, каза в словото си на откриването на обновения корпус директорката на градината Людмила Гатева.

odz3
Припомняме, че общата стойност на проекта „Днес инвестираме в бъдещето на децата си” е 1млн. 600 хил. лева, които са осигурени по проект „Социално включване”. 160 000 лв. е собственото участие на Община Плевен. По същия проект е изграден и Център за ранна интервенция на увреждания при децата в Градската градина, който предстои да бъде открит.

odz4

#тагове:

НАЙ-НОВИ: