Спокойно върви изборният ден в община Белене

29.09.2013 12:50

Всички 15 избирателни секции са под полицейска охрана и при отварянето им не са констатирани нарушения. Няма регистрирани инциденти или произшествия с председатели или членове на избирателни комисии, съобщават от Пресцентър на МВР Плевен.

Belene
Изборният ден на територията на община Белене преминава нормално – без инциденти и нарушения на обществения ред. В крайдунавския град има секции в основно училище „Васил Левски” и в СОУ „Димчо Делебянов”. Общо пет са избирателните секции в селата на общината – в Деков, Татари, Петокладенци, Кулина вода и Бяла вода. От 18 часа на 28 септември до 7 часа на 29 септември всички изборни места са под полицейска охрана. Днес те са отворени и ще се охраняват от полицията до края на изборния ден. Обстановката на територията на региона е спокойна. Полицейските служители предприемат и осъществяват всички утвърдени мерки в изпълнение на плана за обезпечаване на обществения ред и осигуряване на спокойствието в изборния ден.
Плевен за Плевен припомня, че днес жителите на Дунавската община избират своя кмет измежду четирима кандидати: Милен Павлов Дулев от местна коалиция „Бъдеще за община Белене”, Емил Петров Михайлов от коалиция „Демократи и земеделци за Белене”, Милена Недкова Мънева от ПП „Нова алтернатива” и Момчил Недялков Спасов от ПП БСП.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: