Баскетболният Спартак изгуби от Левски. Фалстарт на новото американско попълнение

28.09.2013 20:25

Баскетболният отбор на Спартак Плевен загуби с 64 на 97 в играната тази вечер среща за Купата на Община Габрово в зала „Орловец”. Отборите се срещнаха в мач, който се провежда за втора година, като това бе първата контрола и за двата отбора преди началото на новия сезон.

basket
Равностойна беше само първата четвърт на мача, през която водачеството се смени няколко пъти и резултатът бе изравняван, а след нея Левски водеше с 2 точки. Серия от 7-0 в средата на втората част направи преднината на „сините” двуцифрена, а на почивката тя беше 9 точки. Левски имаше още по-голямо преимущество след подновяването на играта и след 13-1 се откъснаха с над 20 точки напред. Столичани спечелиха категорично и последната част, информира сайтът бгбаскет.
За Спартак резервата Михаил Танев регистрира 19 точки, с 11 се включи Цветослав Острев, а с 10 – Джеймс Анакриън. В мача не играха Илия Станков и Александър Дяковски.
За разлика от Анакриън, другото американско попълнение от вчера в отбора на Спартак – 213-сантиметровият Роби Джаксън, ще запомни първия си мач с 15 изиграни минути и 4 лични нарушения.

снимка – интернет

#тагове:

НАЙ-НОВИ: