Достигнаха ли до Вас европейските средства?

15.09.2013 8:25

В периода 4 -13-ти септември Областен информационен център – Плевен проведе допитване до гражданите от Плевен и областта в рамките на националната кампания “Първите седем години на България в ЕС“. Инициативата се провежда от 28-те областни информационни центрове и цели да популяризира постигнатото с европейски средства.
През месец септември в цялата страна се провеждат поредица открити приемни, организирани от центровете от мрежата по места. Екипът на центъра организира открити приемни в централните градски части на Плевен и в по-малките градове от областта.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Откритите приемни на ОИЦ – Плевен се състояха на 4-ти септември на централния площад в Тръстеник, община Долна Митрополия, на 12-септември на централния градски площад в Гулянци и в периода 9 – 13-ти септември в Плевен. Чрез тях жителите на трите града имаха възможността да изразят своята позиция по темата на кампанията.
Допитването в област Плевен премина при засилен интерес от страна на обществеността.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

В него се включиха представители от различни възрастови и социални групи, те показаха изключително висока активност и желание да изразят своето мнение в Европейската година на гражданите. Това се дължи и на умело провокирания интерес у гражданите от страна на екипа на ОИЦ – Плевен, чрез широко оповестяване по различни информационни канали. При разговорите с посетителите най-разпознаваеми се оказаха оперативните програми „Околна среда“, „Транспорт“ и „Развитие на човешките ресурси“. Всеки отговори на въпроса в зависимост от своя социален статус, възраст и обща нагласа, като преобладаващите отговори бяха „Да“. Това информират от ОИЦ-Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: