Бате, къде е „паякът”?..

11.09.2013 14:14

foto1

От 1 август Община Плевен започна да прилага административната мярка принудително преместване на пътни превозни средства, паркирани в нарушение на Закона за движение по пътищата и Наредба №3 на Общински съвет – Плевен за обществения ред при ползване на пътни превозни средства на територията на Община Плевен. Тогава, единствено фотообективът на бдителен репортер на Плевен за Плевен успя да заснеме „историческата” снимка по първото репатриране на автомобил в града. Оказа се, че колата е с габровска регистрация, което ни накара да се замислим, това на берекет ли е или на ядец, с оглед на очакваните бъдещи постъпления в общинския бюджет от въведената санкция. Надявахме се и се надяваме все още, че „паякът” няма да прояви избирателност при репатрирането, като очакмахме да го видим по знакови за града места – пред Съдебната палата, примерно….

pajak3
Днес фотообективът на Плевен за Плевен, малко преди 11 часа, успя да заснеме един спокойно отмарящ на тротоарните плочки марков автомобил на следната локация: 20 метра от офиса на ПП ГЕРБ, 40 метра до Съдебната палата и не повече от 30 метра от Община Плевен. Ама паякът го нямаше. Нямаше и нито един служител от Общинския инспекторат, както се казва, поне една дискретна забележка да отправи. А, нямаше и полицаи, ама тях ги оправдаваме. Как човек да допусне, че някой би си позволил да наруши правилника на има-няма 100 метра от Областна дирекция на МВР.
Ако някой от гореспоменатите институции е направил нещо по случая след 11 часа, предварително се извиняваме и сме готови да пуснем официалното му опровержение…

#тагове:

НАЙ-НОВИ: