Първа победа във В групата за ОФК Спартак Плевен

02.09.2013 6:42

spartak2

ОФК Спартак Плевен постигна първата си победа в шампионата на В група, след като срази в Никопол местния Ситомир с 4:1. Успехът, обаче не дойде толкова лесно, след като „синьо-белите“ изоставаха в резултата с 0:1, но не само че успяха да обърнат развоя на мача, а дори да стигнат до убедителна победа. Домакините от Никопол първи стигнаха до гол, като в 35-ата минута Веселин Ванов успя да изненада плевенския страж за 1:0 за Ситомир. Плевенчани реагираха като ужилени и само за седем минути не само че изравниха, но се оттеглиха на почивка и с гол в повече от своите противници. Първо Ивайло Дангуров направи 1:1 в 39-ата минута, а три по-късно бранителят Теодор Михайлов обърна мача с втори гол за Спартак.

През втората част отборът на Спартак Плевен имаше пълно надмощие. В 65-ата минута голмайсторът на плевенския тим Любомир Тодоров даде солиден аванс на своите след гол от дузпа, а 10 минути преди края отново той сложи точка на спора с второто си попадение в двубоя, за крайното 4:1 за ОФК Спартак Плевен.

В следващия 4-ти кръг ОФК Спартак ще е домакин на Гигант (Белене). До момента беленчани се представят доста добре, като след три изиграни мача нямат допусната загуба и са седми с актив от 5 точки. Мачът е на 8 септември (неделя) от 17.00 часа.

по информация на www.plevensport.eu, снимка – архив Плевен за Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: