Зам-кметът по финансите е новият председател на Управителния съвет на ОФК Спартак Плевен. Играем във вторник с Локо Мездра

16.08.2013 11:20

zelov

Вчера успешно бе проведено Общото събрание на ФК „Сторгозия”. То взе решение за смяна на името на сдружението в ОФК Спартак Плевен. За членове на Управителния съвет бяха избрани Алексей Зелов, Евгени Генов и Венко Николов – като представители на Община Плевен, номинирани от Общински съвет – Плевен, бившият вече президент на ФК Сторгозия – Стефчо Доровски и бизнесменът Величко Великов. За председател на УС на сдружението единодушно бе избран заместник-кметът по финансите Алексей Зелов.
Докумените по промените вече са внесени в съда, научи Плевен за Плевен. Ако решението излезе в понеделник, то първият мач на ОФК Спартак Плевен ще бъде във вторник като гост на Локо Мездра. Управителният орган е гласувал пълно доверие на треньора Бойко Цветков, под чието ръководство отборът изигра няколко силни контроли. Факт е, че той познава много добре футболистите – повечето от тях преминали през юношеската му школа по футбол.
Плевен за Плевен пожелава успех на Бойко и на новия общински футболен клуб Спартак Плевен!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: