ОИЦ Плевен запозна военните сдружения с възможностите за проектно финансиране

08.08.2013 12:35

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Стартира поредица информационни срещи за повишаване информираността на служителите от отдел „Северозападен“ на Изпълнителна агенция „Военни клубове и военно-почивно дело“ към Министерство на отбраната.
В конферентната зала на ОИЦ-Плевен на 7 август се проведе първата от плануваните поредица срещи. На началници на военни формирования, ръководства на военно-патриотични съюзи и пенсионирани военослужещи, експертите предоставиха информация за Кохезионната политика на ЕС в България и действащите през изтичащия програмен период Оперативни програми, както и с успешни проекти и възможности за финасиране на проектни идеи в системата на военното дело със средства на Европейския съюз.
Представителите на Военен клуб Плевен – командири, юристи, експерти и старши специалисти, споделиха задоволството си от събитието и изразиха сериозно намерение и желание от септември тези срещи да прераснат в трайни партньорски взаимоотношения, базирани на общата загриженост за успешна колаборация между заинтересованите институции и повече информираност на всички групи от общността.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: