Над 20 НПО-та, браншови сдружения и организации заявиха желание за участие в Областния обществен съвет

08.08.2013 8:35

savet

Над 20 са подадените вече заявления в Областна администрация – Плевен от НПО-та, браншови сдружения и организации за участие в сформирането на Областен обществен съвет. Това съобщи за Плевен за Плевен заместник-областният управител Мирослав Михайлов. Освен от Плевен, желание за участие са заявили и от общините Долна Митрополия, Червен бряг и Левски.
Припомняме, че публичната покана до всички неправителствени организации, младежки организации, професионални сдружения и обединения, имащи отношение към развитието на област Плевен във всички сфери и направления, до медиите, бе отправена още през юли. Въпреки, че срокът изтече на 31 миналия месец, от Областна администрация Плевен уверяват, че до септември ще може да се запише всяка организация, проявила желание да участва в съвета.

Желаещите да се включат в Обществения съвет могат да подадат заявление по образец в деловодството на Областна администрация- Плевен на адрес: пл. „Възраждане” №1. Те могат да предложат и проект на Устройствен правилник за организацията и дейността на съвета. Той ще бъде разгледан на учредителното събрание. Публичната покана, заедно с образец на заявлението, са публикувани на интернет-страницата на Областна администрация – Плевен. Заявления могат за се изпращат и по електронна поща на e-mail: [email protected] .

#тагове:

НАЙ-НОВИ: