Невероятен концерт на „Северняците” и Джейлян Демирев

27.07.2013 7:44

sever2

Два юбилея празнуваха вчера танцьорите от Клуб “Северняците” и техният ръководител Джейлян Демирев. На импровизирана сцена пред Военния дом те танцуваха над час без прекъсване, под непрекъснатите аплаузи на близо 500 техни фенове и приятели. Като че ли и публиката бе решила да се присъедини към символиката на концерта: 50 години изпълни ръководителят на Северняците Джейлян Демирев, 5 години от създаването на състава, отбелязани с 55 автентични народни хора.

sever1
Невероятна атвосфера, хора от цяла България и аплодисменти за Джейлян, който въпреки обидите, които понесе в професионален план от непрофесионално постъпващи администратори, намери сили и сърце да продължи традициите на българщината. Признание за труда си, той получи вчера от 55-танцьори на различни възрасти и с различни професии, но събрани от една обща кауза, както и от колегите си от професионални състави и любителски формации от цяла България.

sever4
Накрая на концерта, много розвълнуван, Джейлян благодари на семейството, приятелите, колегите и многобройната публика – всички заедно съпричастни към случилия се голям празник на площад „Възраждане”.

sever5

#тагове:

НАЙ-НОВИ: