Новият областен управител на Плевен: Политика на „протегната ръка”!

24.06.2013 13:42

oblastpleven1

Неслучайно протегнах ръка към временно изпълняващия длъжността областен управител – Тошко Гетов. Политиката, която ще водя като областен управител ще бъде политика на протегнатата ръка – към кметовете на общините от областта, към общниските съвети, към бизнеса и гражданите. Това заяви на церемонията по встъпването в длъжност новият областен управител на Плевен Илиян Йончев.

oblastpleven2
Събитието бе днес в конферентната зала на Областна администрация Плевен, като на него присъстваха депутатите Митхат Метин, Любомир Петков и Петър Дулев, общински съветници и представители на браншови организации.
Тошко Гетов предостави на новия областен управител класьор с няколко документа – система за финансово управление и контрол, информация за одитите, осъществявани в областната администрация, информация за текущите и приключилите проекти, както и Стратегията за развитие на Плевенска област, която предстои да бъде окончателно обсъдена в сряда, тази седмица.
На събитието стана ясно, че до няколко дни ще бъдат одобрени заместниците на новия областен управител, а новият пиар на Областна администрация Плевен ще е Дияна Пешакова – гласът на местната структура на БСП. Спряганите в кулоарите имена за замове на Илиян Йончев баха тези на общинския съветник от БСП Ева Маринова и на областният лидер на ДПС – Енгин Кючуков.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: