Стартира подписка за оставката на кмета на Плевен

18.06.2013 15:04

press

В най-скоро време ще бъде учреден Инициативен комитет, който да инициира подписка с искане на оставката на кмета Община Плевен проф. Стойков. Това стана ясно днес на пресконферетния в пресклуба на БТА в Плевен, която дадоха уволнените от новия градоначалник: бившата директорка на РИМ Плевен Стефка Григорова, бившите главни експерти в Отдел „Образование и култура“ Тодор Трайков и Мария Атанасова, както и Красимир Владов – бивш началник „Паркинги и синя зона“ към Община Плевен. Според тях, потърпевши от „метлата” на новата администрация са над 160 служители на общинската администрация, общинските фирми и заведения на общински бюджет.
Присъстващите на събитието обвиниха кмета на Плевен в погазване на Конституцията на Република България, на Закона за държавния служител, както и насаждане на страх и политически уволнения и назначения. Всички те са спечелили заведените от тях дела срещу Общината и все още чакат кметът Стойков да изпълни това, което законодателят справедливо е отсъдил в тяхна полза.
Страхът в Община Плевен е невероятен. Стойков управлява като султан! Така коментира лаконично ситуацията два пъти уволняваната директорка на РИМ-Плевен Стефка Григорова.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: