Баскетболният Спартак и Александър Дяковски организират летни тренировки за децата на Плевен

13.06.2013 17:26

Плевен е мястото, откъдето са тръгнали не един и двама велики баскетболисти. В последните години все повече деца са привлечени от играта с оранжевата топка и с удоволствие наблюдават по-големите си батковци, които носят екипа на Спартак Плевен. Лятото обаче е времето, когато малчуганите нямат много забавления и рядко могат да се докоснат до баскетбола. Това обаче е на път да се промени.

basket1
Спартак Плевен и Александър Дяковски организират летни тренировъчни занимания за всички деца, които имат желание да се отдадат на играта в следващите месеци. Тренировките ще бъдат водени от плеймейкъра на Спартак. За повече информация и записване на https://www.facebook.com/DyakovskiBasket или на https://www.facebook.com/aleksandar.dyakovski, както и на посочените по-горе телефони.

basket2
В зависимост от сформираните групи ще се изберат и места за провеждане на тренировките, като ще се изберат най-удобните варианти за децата.
Дяковски е сред опитните баскетболисти в НБЛ с над 13 сезона зад гърба си и е един от любимците на публиката в Плевен. 187-сантиметровият играч е юноша на плевенския клуб, а децата в града са сред най-големите му фенове.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: