Рибър вдигнаха регионалната Kamenitza Фен Купа на Плевен

09.06.2013 16:50

Плевенският Рибър е шампион в регионалния полуфинал на Kamenitza Фен Купа за Плевен и Велико Търново. Заедно с тях напред се класира отборът на Батковци. Двата тима ще се състезават за вълнуващото футболно пътуване до Рио и Маракана, което тази година очаква шампионите на Kamenitza Фен Купа.

Ribar
Редовното време във финалния мачзавърши без реализирани попадения, довеждайки двата тима към трескав изход с дузпи и краен резултат 3:2 за момчетата от Рибър. Шампионите стигнаха до щастливата развръзка, след като през целия уикенда трупаха победа след победа с общ резултат от 20 гола в противниковите врати.
На трето и четвърто място се класираха съответно отборите на Барселона и Старт. Росен Ангелов от тима на Барселона стана „Най-атрактивен играч”, с което заслужи и специален SPA&test-drive уикенд от Ford-Moto Pfohe. Заради големия брой спасени положения, титлата „Най-добър вратар” отнесе Павел Василев от Батковци.

Ribar (2)
В близост до терените на  стадиона футболните емоции не стихваха през целия уикенд. Трима финалисти се съревноваваха за 365 литра бира в играта „Точен шут”. Най-прецизният мерник беше на Тихмир Тинчев от Обнова, който спечели голямата награда от 365 литра Kamenitza за приятели. Феновете на стадиона в Плевен взели участие в една от двете игри „Пътя до Маракана”, ще участват в томбола за спечелване на мечтаното пътуване до Рио и един от тях с повече късмет ще може да се докосне до митичния стадион „Маракана” заедно с двама свои приятели.
Високотехнологичният смартфон Samsung GALAXY S4 отиде при късметлията Бойко Найденов, а други 4-ма фенове в играта на GLOBUL „Бърза връзка“ си тръгнаха с фланелки на “Манчестър Юнайтед”. Рекордът от Варна в играта на Samsung „Силен шут” от 111 км/час бе повторен от Георги Великов, който получи аксесоар за смартфон на марката. Ветеранът от Спартак Хари Казаков застана пред вратата в „Играй с вратаря“ и демонстрира завидна ловкост – той опази всички топки и заслужено спечели оригинална топка от adidas.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: