Отборът на Окръжния прокурор Иво Радев победи тима на кмета Стойков след дузпи

08.06.2013 14:10

kam2

Днес в Плевен беше официално открит четвъртият регионален полуфинал от тазгодишното издание на Kamenitza Фен Купа. През този уикенд (8-9 юни) на стадион „Плевен” 32 отбора от Плевенско и Велико Търново ще спорят за регионалния трофей и двете квоти за Националния финал на най-големия и вълнуващ футболен турнир за приятели в България. Националните шампиони ще посетят мач на легендарния стадион Маракана във футболното сърце на Бразилия, а за първи път в историята на турнира с тях ще отпътуват и един фен заедно с двама негови приятели.
Кметът на Община Плевен проф. д-р Димитър Стойков обяви началото на регионалното първенство, което след 3-годишна пауза отново събра плевенчани и създаде много футболни емоции на градския стадион. Традиционният демонстративен мач държеше публиката в напрежение до самия край. Резултатът бе открит с впечатляващо попадение на Светослав Бърканичков – Змея, с което отборът на кмета поведе приятелския мач. Първото полувреме завърши с категорична преднина на кметския тим, но отборът на Прокуратурата навакса във второто. Така, след равенство 3:3 в редовното време, наказателните удари гарантираха победата за отбора на Прокурорите.

kam6
Кулминацията на регионалния полуфинал е утре на обяд, когато в 12:30 ще се играе решителният мач. Той ще определи регионалните шампиони и поредните два отбора, които ще се състезават за пътуване до митичния стадион Маракана.
Вижте само в Плевен за Плевен, рубрика „Галерия” малко по-късно истината за мача!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: