МЦ КИРМ Св. Елисавета – Плевен разкрива безплатни консутативни кабинети във Варна

08.06.2013 6:51

МЦ КИРМ Св. Елисавета – Плевен разкрива безплатни консутативни кабинети в Лаборатория „Надежда” – Варна. Всеки месец, доц. д-р Емилияна Конова, специалист по клинична имунология и управител на центъра, д-р Петър Иванов, акушер-гинеколог и д-р Виолета Рилчева, специалист по вътрешни болести и андрология ще се срещат с желаещите консултация пациенти.

elisaveta

Инициативата на МЦ КИРМ Плевен и Лаборатория „Надежда” е породена от дългогодишната съвместна дейност на двете здравни заведения и високия дял на пациентите от Варна, Бургас и регионите им, посещаващи МЦ КИРМ – Плевен. Чрез разкриването на безплатни консултативни кабинети на МЦ КИРМ Плевен на територията на Лаборатория „Надежда“ Варна, се улеснява достъпа на пациентите от региона до услугите на центъра, включващи – диагностика, лечение и проследяване при репродуктивни проблеми – неизяснен стерилитет, загуби на плода, неуспешни ин витро процедури.

Първите срещи на специалистите с пациенти в новоразкритите консултативни кабинети във Варна ще се проведат на 22 юни 2013 г., от 9.00 до 16.00 ч. Предварително записване за консултациите – на тел.: 064/ 804 790 – Регистратура МЦ КИРМ Плевен или на тел. 052/ 627626 – Лаборатория „Надежда”.

Датите за консултации за всеки следващ месец ще бъдат обявявани в последната седмица на предходния месец, на интернет страниците на двете здравни заведения.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: