БСП открива утре от 19:00 часа в читалище „Съгласие“ предизборната си кампания

11.04.2013 17:43

На 12 април от 19:00 часа в читалище „Съгласие“ БСП в Плевен ще открие официално предизборната си кампания. На събитието ще присъстват водачът на листата – Стефан Данаилов, щефът на Областния предизборен щаб Румен Петков, областният председател и втори в листата Васил Антонов, както и останалите кандидати за народни представители от Коалиция за България, номинирани в 15-ти Плевенски МИР.

bsp1

Л. Петков: Нека ГЕРБ да обявят публично разходите, които ще направят по време на кампанията!

„През следващите няколко дни ще бъдат представени предизборната платформа и ангажиментите, които БСП поема за следващия управленски мандат.В рамките на кампанията ще проведем реален диалог с хората, като чуем и разберем очакванията на гражданското общество за промяна. Промяна в начина на функционирането на държавата и промяна, която да върне България към перспективата и развитието й като нормална европейска държава.”, заяви днес на пресконференция общинският председател на БСП-Плевен Любомир Петков.

Чрез плевенските медии Петков отправи предизвикателство  към кадидатите за депутати на ПП ГЕРБ от Плевен да обявят публично разходите, които ще направят по време на кампанията. Същото ще направят и от БСП.

В своята предизборна кампания от Коалиция за България ще разчитат на срещите и разговорите с хората от различните възрастови групи и от различни браншове и професионални организации.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: