Енергийният омбудсман на ЧЕЗ ще се срещне утре с клиенти в Плевен

11.04.2013 18:20

Radoslav Dimitrov

Първият енергиен омбудсман на ЧЕЗ в България – Радослав Димитров, ще се срещне с клиенти на компанията в град Плевен в петък, 12 април. Срещата ще се състои от 13.00 ч до 15.00 ч в Центъра за обслужване на клиенти на ЧЕЗ на ул. „Дойран“ № 73. Желаещите да се срещнат лично с енергийния омбудсман трябва да се запишат в предварителен списък, който ще бъде на разположение в клиентския център в града от сутринта в деня на отворените врати.
Радослав Димитров се ангажира да проверява всеки казус, в който клиенти на ЧЕЗ са останали недоволни от решенията, взети от компаниите на ЧЕЗ в България – „ЧЕЗ Електро България” АД и „ЧЕЗ Разпределение България” АД. Той ще взима своите решения независимо, като отчита аргументите на потребителите от една страна и на дружествата на ЧЕЗ от друга. Негово основно задължение е да спазва позиция на неутралитет във всеки конкретен казус.
Клиентите на компанията могат да подават своите сигнали и да отправят предложения към омбудсмана на тел. 02 895 8450, факс 02 895 9770, на електронна поща [email protected] или чрез писмо на адрес гр. София 1000, ул. „Г. С. Раковски“ № 140. Резултатите от разгледаните случаи ще бъдат оповестени в срок до 30 дни след подаване на сигналите към омбудсмана.
Становището му ще бъде задължително за всички компании от групата на ЧЕЗ. Той, обаче, няма да разглежда случаи, които са отнесени до по-висшестоящи органи като Държавната комисия за енергийно и водно регулиране, съда, Националния омбудсман или Министерството на икономичеката, енергетиката и туризма.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: