Икономистът Димитър Йонов води листата на Светльо Витков и ПП „Глас народен” в Плевен

10.04.2013 14:07

hipodil1

Светльо Витков не изневери на казаното от него преди близо две години, след президентските избори, и основа нова политическа формация – „Глас народен”. Мотото, с което формацията ще атакува на парламентарните избори през май, е „Подай лопатата”! Според Витков, има много за изриване в българската политика.
ПП„Глас народен” излъчи листи във всичките 31 МИР-а на страната, като заложи изцяло на млади хора, експерти в обсластите, в които работят.

hipodil2
Плевенската листа се води от Димитър Йонов – икономист, Банко Банков – инженер и Бисер Фурнигов – инженер. Място в нея имат изцяло плевенчани. В листата има също учител, адвокат, медик, спортист и представител на НПО.
„Глас народен” обещава една различна политическа кампания, не само, защото няма да разчита на субсидии, и съответно да може да плаща скъпите дебати по медиите, а най-вече, поради това, че хората трябва да се гледат в очите, лице в лице – на улицата от политиците, а не от малкия екран. Такава ще бъде политиката на партията и занапред – всеки да може да общува свободно със своя избраник, ежеседмично, а не веднъж на 4 години.
На изборите на 12 май ПП „Глас народен” ще се яви под номер 37 в избирателната бюлетина.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: