С листа от технократи, преподаватели и лекари ПП ЛИДЕР ще се бори за 2 мандата в 15-ти Плевенски МИР

09.04.2013 17:05

lider2

Кандидат-депутатската си листа за 15-ти МИР представи на пресконференция ПП ЛИДЕР в Плевен. Целта на партията, заедно с партньорите й от ПП НИЕ и ПП БНД, е постигането на най-висок резултат в страната на предстоящите парламентарни избори.
„В нашата листа влизат технократи, представители на малкия бизнес в региона, педагози и лекари”, заяви на пресконференция в Предизборния щаб в Плевен, водачът на листата Борис Ячев – зам. председател на ПП „ Национален идеал за единство”, завършил филология и журналистика, народен представител в 40-то Народно събрание.
Създадохме листата си без никакви противоречия, като сме включили хора с доказан авторитет в своята област, коментира вторият инж. Велизар Петков, член на ПП”Лидер” от нейното създаване, областен координатор на партията за област Плевен, директор „Производство” във фирма „Сторко”.
И двамата лидери заявиха, че ще водят позитивна кампания, като целта им е да имат двама депутати от Плевен, а в национален мащаб – достатъчен брой народни представители за съставяне на самостоятелна парламентарна група.
„Да съживим Плевен и Плевенски регион” е мотото на трите съюзени партии – ЛИДЕР, НИЕ И БНД, като целта им е да извадят от застоя местната икономика и създадат реални работни места. „Не искаме държавата да дава подаяния на хората. Искаме да създадем условия, всеки достойно да изкарва възнаграждението си”, категорични са от ПП ЛИДЕР.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: