Скандал в Плевен с листата на ПП АТАКА

08.04.2013 15:38

notev

Въпреки добрите социологически проучвания за ПП Атака за представянето й на изборите за Народно събрание през май тази година, очакванията за два мандата в 15-ти Плевенски МИР са на път да се провалят. Със специална декларация, 11-те общински координатори от Плевенска област изразиха своето несъгласие с утвърдената кандидат-депутатска листа за областта.

atakapleven
Плевен за Плевен припомня, че според регистрацията в РИК-Плевен, листата на ПП Атака тук води ексдепутатът Явор Нотев, а след него е сложен роденият в Козлодуй председател на Контролния съвет на партията Адриан Асенов.
Според източници на Плевен за Плевен, предложението на плевенските атакисти е било листата тук да води лидерът на партията Волен Сидеров, а втори да е областният председател и общински съветник от ПП Атака в Плевен – Кирил Тодоров. Факт е, че единствената разпознаваема личност от местните представители в листата на Атака в Плевен е председателят на читалище „Никола Ракитин” Чавдар Луканов, който между другото е бивш съветник от листата на Левицата в местния парламент в Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: