Политическият съюз ЛИДЕР-НИЕ-БНД със специална Програма за развитието на Плевенски регион

06.04.2013 16:37

lider1

С водосвет за здраве и просперитет днес бе официално открит Предизборният клуб на ПП ЛИДЕР в Плевен на централния градски площад „Свобода”. Политическият съюз ЛИДЕР-НИЕ-БНД вече регистрира своята кандидат-депутатска листа за 15-ти Плевенски МИР, като целта на обединението е да има своя група в 42-то Народно събрание.
„Да съживим Плевен и плевенския регион” е мотото на кампанията на съюза, който, освен национална, има и регионална стратегия за спешни мерки, свързани с икономиката, предприемачеството и бизнеса. „Имаме амбицията, в края на 42-то Народно събрание, един работещ да издържа максимум трима неработещи, а не както е в момента – един работещ издържа между пет и седем неработещи. Ние сме за увеличение на пенсиите и на социалните плащания, но само след подкрепа и защита на българския бизнес”, заяви водачът на листата на ЛИДЕР-НИЕ-БНД в 15-ти Плевенски МИР Борис Ячев.

lider2
Заместник-председателят на ПП Национален Идеал за Единство – Борис Ячев е един от вносителите в 40-то Народно събрание на проекта за закон за финансовата децентрализация на общините, който тогава не беше приет. Документът щеше да позволи на общините да разполагат в максимална степен с местните приходи и да даде възможност на местната власт да помага на местните производители и търговци.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: