Цецка Цачева: Целта ни е да бъдем първа политическа сила в областта на парламентарните избори

05.04.2013 12:42

gerbpress

Целта ни е да бъдем първа политическа сила в областта на парламентарните избори.Това заяви на пресконференция в Плевен водачът на листата на ПП ГЕРБ тук – Цецка Цачева. Малко преди това тя, заедно с кандидати за депутати от партията, регистрираха листата за кандидат-депутати в РИК-Плевен. От ПП ГЕРБ ще разчитат в кампанията да убедят гражданите на Плевенска област, че нямат право да се отказват от постигнатото до момента и имат воля да продължат по пътя на европейските ценности и зачитане правата и свободите на всички български граждани.
„Тръгваме с един силен отбор. В него са председател на Народното събрание, министър на транспорта, доказани народни представители, разпознаваеми политици от ПП Герб на местно ниво”, заяви още на пресконференцията водачът на листата на ПП Герб Плевен – Цецка Цачева. Тя обеща позитивна кампания и призова „след изборите всичките девет избрани народни представители от 15-ти Плевенски МИР да работят за една кауза – просперитетът на Плевенска област”.
От своя страна, бившият министър на транспорта Ивайло Московски, свързан трайно с Плевен и региона, като отбеляза, че правителството на Герб е длъжник към Северна България и региона, пое ангажимента до няколко години, чрез стартирането на вече подготвени проекти, да бъдат променени облика на града и региона.

Плевен за Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: