Цецка Цачева води листата на ПП ГЕРБ в 15-ти Плевенски МИР

02.04.2013 12:41

zeza

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева ще е водач листата на ПП ГЕРБ в 15-ти Плевенски МИР. Това стана ясно на пресконференцията на Предизборен щаб на ПП ГЕРБ. Процедурата по определяне на водачите на листи е започнала с решение на Изпълнителната комисия, продължила с общински събрания за номинации, среща на Национален предизборен с всички номинирани, заедно с областни и общински ръководства, кметове и областни управители от ПП ГЕРБ, съобщи екс-вътрешният министър Цветан Цветанов.
Бойко Борисов ще води листата на ПП ГЕРБ в Пловдив-град и 25 МИР София, а Цветанов, съответно в Благоевград и Велико Търново. В Бургас водач на листата на ПП ГЕРБ е филологът Ивелина Василева, зам-кмет на община Бургас и зам-министър в министерство на екологията, във Варна – екс-регионалният министър Лиляна Павлова, в Русе – Пламен Нунев, досегашен депутат от района.
В 23 МИР-София водач ще е плевенчанинът и бивш министър на транспорта – Ивайло Московски. Другият водач на листа, свързан с Плевенско, е бившият зам-министър по финансите Владислав Горанов. Той е избран да води листите на ПП ГЕРБ в 24 МИР – София и в София-област.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: