„Движение България на гражданите” стяга редици за изборите

13.03.2013 8:42

Членове и симпатизанти на „Движение България на гражданите” от Плевенска област се събраха в зала „Катя Попова”. Основните теми бяха предстоящите предсрочни избори за народни представители и задачите на партията и сдружението във връзка с подготовката и провеждането им.


Членът на Националния съвет на „Движение България на гражданите” Найден Зеленогорски, запозна присъстващите с решенията, взети на разширения национален съвет, проведен на 9 и 10 март във Варна, на който присъстваха всички областни и общински ръководства, информират от Пресцентър на „Движение България на гражданите” в Плевен.
„Тръгваме на избори с желание за победа. Ние можем да изведем страната от кризата, в която се намира и да гарантираме на хората спокоен и достоен живот. Ако ние разясним какво можем да направим, как ще променим живота към по-добро – на изборите ще се поздравим с успех”, каза Зеленогорски при представянето на 31 приоритета от програмата на партията.
Областният координатор Стефан Милев представи информация за състоянието на структурите в област Плевен. „Движение България на гражданите” има изградени структури в 10 от общо 11 общини в областта. Всеки ден се подават заявления за членство в партията, голям е интересът и към сдружението.
Председателят на общинската структура на партията в Плевен Христо Таслаков акцентира върху предстоящите задачи, свързани с подготовката и провеждането на изборите. Първа задача, още през следващата седмица ще бъде събирането на подписи за регистрация на „Движение България на гражданите” за участие в предстоящите избори. На следващ етап е осигуряването на достатъчен брой застъпници и тяхното обучение.
„Нека да си свършим максимално добре работата, за да не допуснем да ни откраднат изборите и да се поздравим с победа на 12-ти май” – призова и председателят на Сдружението в Плевен – Георг Спартански. Акцент в предстоящата кампания трябва да бъде активността и бдителността на застъпниците, допълни Спартански.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: