10 акта отнесе скандална дискотека в Койнаре

12.03.2013 15:16

полиция

Нарушения на закона бяха констатирани при специализирана операция на дискотека в град Койнаре. За времето от 23.30 часа на 8 март до 03.30 часа на 9 март полицаи и служители на ТД НАП, ОБДХ и Дирекция «Инспекция по труда» извършиха съвместни проверки в увеселителното заведение, информират от Пресцентър на ОД на МВР-Плевен.
За пропуски и нарушения са съставени 10 акта: един акт за административно нарушение на Районната служба «Пожарна безопасност и защита на населението» за липса на уреди за пожарогасене, връчено е разпореждане с констатирани 10 нарушения съгласно наредба І з 2377 / 2011 год.; 4 акта на Дирекция «Инспекция по труда» за констатирани четири лица без трудови договори; 5 акта за нарушения по Закона за българските лични документи за неносене и повреждане на документи за самоличност. От ТД НАП е съставен протокол. Случаят се изяснява.
Плевен за Плевен припомня на своите читатели, че преди десетина дни, след спор между гардовете и клиенти на заведението, се стигна да масов бой и стрелба с четрима ранени.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: