Кой е Арсен Арменяк, новият генерален спонсор на Спартак?

12.03.2013 15:54

работа

Руският бизнесмен и промоутър на спортисти в различни видове спорт Арсен Арменяк е новият генерален спонсор на Спартак (Плевен), съобщава Sportal.bg. Връзката с него е направена от негови приятели от Русия, като той е дал съгласието си да осигурява финансовата издръжка на клуба и другата седмица ще се запознае с отбора. Спряганият до момента за финансов благодетел на спартаклии Кирил Тодоров влиза в управителния съвет на клуба заедно с Хари Казаков и ще влезе в ролята на изпълнителен директор. Тодоров ще осигури и издръжката на клуба до края на сезона, като за целта ще даде по 60 000 лева на месец до края на шампионата в „Б“ група. Самият Арменяк в момента се намира в Италия и трябва да се прибере до родината си, откъдето да си извади виза за България, преди да пристигне в Плевен и да се запознае с отбора на Спартак.

В същото време стана ясно, че босовете на Спартак са приели оставката, депозирана от старши-треньора на клуба Красимир Бислимов. В най-скоро време трябва да бъде избран негов заместник, като той със сигурност ще бъде българин. Засега като цел на отбора няма да бъде поставяна промоция в „А“ група, а утвърждаване на позициите във втория ешелон. Няма да се търсят и нови попълнения от чужбина, като до момента единственият сигурен нов футболист е вратарят Ивайло Крушовски.

Плевен за Плевен опита през всички възможни търсачки да намери информация за мистериозния собственик, който, както става ясно от материала, дава пари за нещо, което не познава….Напразно. Дано да успеят феновете на отбора…

#тагове:

НАЙ-НОВИ: