До края на март БСП в Плевен реди депутатската си листа

11.03.2013 13:55

румен петков

В редиците на БСП в Плевенско и в България тече активна кампания за приемане на предложения и сформиране на кандидат-депутатски листи, стана ясно на пресконференция в Плевен на областният лидер Васил Антонов и депутатът Румен Петков.
„ До края на седмицата местните организации на свои събрания ще издигнат кандидатури за народни представители от 15 Плевенски МИР. До 24 март общинските организации в област Плевен ще посочат своята подкрепа и класация, а окончателното решение за предложение ще стане в края на месеца от Областния съвет”, коментира областният председател на БСП Васил Антонов. Той ще предложи, с оглед на факта, че Левицата има 7 кмета в 11-те общини в Плевенско, председателя на РИК-Плевен да бъде излъчен от редиците на БСП. Антонов подчерта, че в листата на БСП отново ще има представителство както на гражданската квота, така и на коалиционните партньори на партията.
На пресконференцията, народният представител и водач на листата на Левицата в Плевенско Румен Петков предостави на медиите своя писмен отчет за работата си в 41-то Народно събрание и в избирателния си район. От документа става ясно, че като народен представител Румен Петков е вземал думата 188 пъти, има 38 изказвания по обсъждани законопроекти и взети важни решения и е отправил 56 питания и въпроси към премиера и министрите от правителството на ПП ГЕРБ.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: