Спартак посреща Пирин без явен спонсор и с контузени играчи

09.03.2013 12:26

Освен, че все още няма явен спонсор Спартак постепенно остава и без играчи. За неделния много важен домакински мач срещу Пирин (Разлог) старши-треньора на плевенчани Красимир Бислимов може да не успее да събере 18 души, за да попълни тимовия лист. След като в началото на седмицата от клуба си тръгнаха Милен Тодоров и Петър Трифонов, а малко преди това същото направиха Десислав Русев и Евгени Игнатов, то за възловия двубой тази неделя здравите играчи са малко повече от един титулярен състав, съобщава sportal.bg. След срещата с Чавдар (Етрополе) се оказа, че контузии са получили двама от най-добрите футболисти в тима – халфовете Ивайло Раденцов и Иво Иванов.

спартак 1919

Като прибавим към тях и другите трима в лазарета – Любомир Тодоров и Станислав Краев, както и трайно контузения Симеон Рудашки, то положението наистина става твърде сериозно. Основният плеймейкър на Спартак Ивайло Раденцов е играл невъзстановен в срещата с Чавдар, като след нея проблемите му са продължили и той твърдо е аут за мача в неделя. Контузия има и Иво Иванов, който също не завърши срещата в Етрополе.

Любо Тодоров тренира на облекчен режим, а Краев почти не е водил подготовка от началото на годината, така че и на тях едва ли ще се разчита за мача с Пирин. Всичко на всичко 15 футболисти, като явно на Бислимов ще се наложи да включи в отбора или някой от невъзстановените или пък някой юноша на клуба.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: