През 2013 година организират Сватбен бал на семейните двойки

28.02.2013 8:24

сватби

Амбициозната си едногодишна програма представи на пресконференция на 27 февруари в Плевен Националното сдружение на сватбените услуги. В организацията членуват над 20 фирми от Плевен, Русе, Враца, Видин и Бургас. В административен план, първата инициатива на новия Управителен съвет на сдружението ще бъде инициирането на серия от срещи с председателя на Общинския съвет, местни парламентаристи и кмета на Община Плевен с цел намаляване на таксите, гласувани в Наредба 17, довели до драстично увеличаване на сумите за провеждане на ритуалите на знакови места в града – общинска собственост.

сватба изложение
Пролетно ревю и фотоизложба – сватбена фотография са част от предвидените от сдружението събития през годината. По повод Деня на християнското семейство те предвиждат и Сватбен бал на семейните двойки, където плевенчани ще бъдат поканени да дефилират с костюмите от деня, когато са казали своето „Да” на любимия си човек.
Мечтата на Националното сдружение на сватбените услуги е в града да има специална зала за сключване на граждански бракове. А такива, според тях, ще продължи да има, дали заради традицията, или пък поради желанието на всяка млада дама да се види като булка в красива бяла рокля.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: