Новият собственик на Спартак е чужденец

28.02.2013 18:33

спартак 1919

Новият собственикът на Спартак е чужденец, който ще пристигне в България след приблизително 10 дни.Днес стана факт прехвърлянето на собствеността, съобщава Livesport.bg. Името на бъдещия благодетел на клуба продължава да бъде забулено в анонимност, но в най-скоро време бизнесменът ще разкрие самоличността си. Днес собственикът бе представляван от адвокат Димитър Димитров от плевенска адвокатска кантора.
Днес бяха подписани всички документи по прехвърлянето акциите на клуба. Организацията има нов борд на директорите, който за в бъдеще ще бъде съставляван от трима души, чиито имена ще станат ясни утре. Изпълнителен директор на Спартак ще е Хари Казаков, който до този момент изпълняваше длъжността на треньор на вратарите.
Освободени бяха досегашните собственици Иван Динов и Даниел Митов, Антоний Василев и бившият изпълнителен директор Мирослав Миронов.
Старите собственици са изплатили задълженията на Спартак Плевен до края на 2012 година към Българския футболен съюз и Националния осигурителен институт.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: