Спартак с нов собственик, името му – тайна?

21.02.2013 17:51

спартак 1919

Преминаването на клуба под управлението на дългоочаквания нов собственик е към своя финал и е въпрос на съвсем малко време да бъде финализирана. Това днес е потвърдил пред сайта на привържениците на „синьо-белите” www.spartak-pleven.bg единият от собствениците – Даниел Митов.
Името на новия мажоритарен собственик на ПФК „СПАРТАК 1919” все още няма да бъде оповестявано. Това ще се случи след приключването на последните формалности около смяната на собствеността на клуба. Очаква се Община Плевен, която е посредник между страните, да представи новия финансов благодетел на плевенската футболна общественост при първа възможност в близките дни. Митов е подчертал, че целта – класиране в „А” група ще бъде обезпечена с всичко необходимо от новия собственик на Спартак.
Междувременно стана ясно, че се работи усилено по оформянето на клубната документация за участието на Спартак в пролетния полусезон на „Б” група. Започва и изчистването на задълженията към футболисти, треньори и служители.
Плевен за Плевен припомня на своите читатели, че за утре – петък има официално разрешение за протест на феновете. Дали ще се направи – ще проследим!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: