Спартак 1919 е на път да приключи участието си в „Б“ група

15.02.2013 19:56

Професионален футболен клуб Спартак 1919 (Плевен) е на път да приключи участието си в „Б“ група. Това е решението на двамата съсобственици Иван Динов и Даниел Митов. В понеделник те ще внесат официално писмо в Българския футболен съюз за отказване от участие, съобщава sportal.bg. Причината за този ход е липсата на спонсор на клуба. Динов и Митов обявиха, че до 14:00 часа днес не се е появил никой, който да поеме от тях ПФК Спартак (Плевен).

иван динов
Надеждата им все пак е, че до края на седмицата все някой ще пожелае да вземе акциите на клуба. Досегашните собственици съжаляват за това си решение, но уточняват, че в настоящата висяща ситуация губещите са те, тъй като на сметката им се трупат допълнителни разходи, които нямат възможност да покрият. Динов и Митов се отказаха от ПФК Спартак (Плевен) след скандала около провалената на 17 януари първа тренировка на мъжкия отбор. Особено тежка е раздялата за Даниел Митов, който през лятото на 2009 година възроди фалиралия месеци по-рано клуб и година по-късно с помощта на Иван Динов го върнаха в професионалния футбол.
Очаквайте съботния коментар на Плевен за Плевен по казуса! Ще потърсим позицията на поне един от собствениците. Ще припомним и тази на кмета на Плевен!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: