Съветник Спартански към плевенчани: Не плащайте вече отменените по-високи размери на данъците!

04.02.2013 15:45

През месец януари 2012г. атакувах пред Административен съд-Плевен решението на Общински съвет-Плевен от 22.12.2011г. за увеличаването на дънъците върху недвижимите имоти и леките автомобили на плевенчани.Обещах го публично на нашите съграждани, след като управляващите от ГЕРБ не се съобразиха с незаконността на това увеличение на данъчната тежест на хората, въпреки многократните ми категорични предупреждения, че съдът ще отмени новите, по-високи данъци.
Плевенски административен съд наистина постанови, че увеличението на данъка върху недвижимите имоти и МПС е незаконосъобразно.Управляващите от ГЕРБ-Плевен обжалваха решението на Плевенски административен съд пред Върховния административен съд на Република България, с процедурни юридически хватки протакаха въпроса в продължение на близо година , за да продължават да се събират от плевенчани по-дълго време по-високите, незаконосъобразно определени данъци! Е, край вече!

спартански
Уважаеми съграждани, изпълних своето обещание. Днес,04.02.2013г. Върховният административен съд излезе с ОКОНЧАТЕЛНО решение по въпроса.От днес данъците се връщат на нивата от 2011 година и всички граждани, които не са платили тези данъци за 2012г., имат право да ги платят ПО СТАРИТЕ НОРМАТИВИ от 2011г., а така също да заплащат дължимите данъци за 2013г. отново по нормативите от 2011г.!

АКО НАСТОЯЩИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ОТ ГЕРБ В ПЛЕВЕН ИМАТ ПОНЕ МАЛКО ДОСТОЙНСТВО, БИ СЛЕДВАЛО ДА СЕ ИЗВИНЯТ НА ВСИЧКИ ПЛЕВЕНЧАНИ ЗА ТОВА,ЧЕ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ЕДНА ГОДИНА ДАНЪЦИТЕ ИМ СА БИЛИ НЕЗАКОНОСЪОБРАЗНО СЪБИРАНИ В ПО-ГОЛЯМ РАЗМЕР!
Разбира се, аз не съм политически наивен…Убеден съм,ч е не е по силите на плевенските гербаджии подобен морален жест.
Вярвам обаче, че ние, плевенчани, ще им дадем своята оценка, в това число и морална, на изборите през лятото!!!
Обръщам се към всички свои приятели във фейсбук – моля,разпространете горната информация на вашите фейсбук-страници, за да стигне за максимално кратко време до гражданите, за да не продължават да плащат повече отменените, по-високи размери на дължимите данъци!

Плевен за Плевен публикува без редакция!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: