29 членове на СДС-Плевен избраха новия си председател

15.01.2013 21:32

 

Вторият опит за провеждане на Общинска конференция на СДС-Плевен завърши с легитимен, вероятно, според ръководството на партията резултат. От присъствалите на 15 януари в Централата на партията в Плевен 29 членове, след гласуване, за председател на общинската структура на партията е избран единодушно Пепо Петков, коментираха за Плевен За Плевен добре информирани източници. Той ще има двама заместници – Христо Каленов и Цветан Димитров. Секретар на организацията не е избран, което трябва да означава, че тази роля все още изпълнява Стефан Ганев. Конференцията се е провела под зоркото внимание на главния секретар на синята партия Константин Арабаджиев.
Припомнаме, че това е вторият опит за отчетно-изборно събрание на сините в Плевен. През декември 2012 година едва 16 от поканените близо 80 членове на СДС в Плевен дойдоха на отчетно-изборната конференция на сините в Централата на Димитър Константинов 23 в късния неделен следобед, за да вземат участие в насроченото от ръководството в София събрание. Така след час, в присъствието на главния секретар от София Константин Арабаджиев и зам-председателят на СДС за Северозападен регион Любомир Иванов, организаторите бяха принудени да отложат събитието за януари 2013 година.
До тази конференция се стигна, след като народният представител и председател на общинската структура д-р Цветан Костов, заедно с цялото ръководство, без Пепо Петков, подаде оставка и напусна партията в знак на несъгласие с политиката на националното ръководсто на СДС.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: